De ce și-a dorit Carmen Tănase un bărbat mai în vârstă decât ea: „Băieții se dezvoltă mai greu” + Ce criterii îndeplinea regretatul soț al actriței

27 07. 2024, 08:43

Carmen Tănase a trăit o frumoasă poveste de iubire cu regretatul critic de teatru, Victor Parhon. După ce a rămas văduvă, la 39 de ani, celebra actriță nu și-a mai dorit să își refacă viața sentimentală și a preferat să se focuseze pe carieră și să dea tot ce are mai bun pe platourile de filmare. Iată ce a spus aceasta despre soțul ei!

Carmen Tănase a preferat întotdeauna bărbații mai în vârstă decât ea. Actrița a format o relație cu Victor Parhon, tatăl copilului ei, care era cu 17 ani mai în vârstă. Această diferență nu a deranjat-o pe Carmen, ba chiar i-a fost prielnică, pentru că spune ea, bărbații sunt imaturi și nu ar fi putut sta cu un partener de vârsta ei.

Carmen Tănase, despre soțul ei

Carmen a căutat calitățile tatălui ei, un om cultivat și serios, în partenerul ei de viață. Actrița spune că Victor Parhon s-a regăsit în cerințele ei. Prin urmare, aceasta a decis că el este alesul, iar cei doi și-au mărit familia prin apariția băiatului lor, Tudor.

„Mie întotdeauna mi-au plăcut bărbații mai mari decât mine, de la care să am ce învăța. Ăștia de vârsta noastră, sunt mai puțini la minte. Băieții se dezvoltă mai greu. Pe bune acum, nu e niciun secret. Erau mai copilăroși, iar eu aveam nevoie de cineva la care să mă și uit cu admirație. Totdeauna am avut nevoie de chestia asta, să mă uit la cineva cu admirație.

Apoi mi-am dat seama că unul ca tata mai greu. Țucu s-a apropiat, bărbatul meu s-a apropiat. Era inteligent, era cultivat, era deștept. El s-a apropiat de taică-miu, că probabil de aia l-am și luat și am și decis să fac un copil cu el”, a spus actrița în podcastul „Gând la Gând cu Teo”.

Cel mai greu moment din viața actriței

Carmen Tănase a povestit cât de greu i-a fost să se despartă definitiv de regretatul ei soț și cât de dureroasă a fost lupta cu boala acestuia.

„A fost un moment foarte greu… ( pierderea soțului ei) Nu știu dacă cel mai greu, poate că cel mai greu… Nu! Poate că egal cu ăsta a fost cel în care l-am pierdut pe tata, dar a fost un moment… Un moment amar că nu am putut să… Eu m-am luat la trântă.. reminiscențe din băiețismul copilăriei, eu m-am luat la trântă cu doamna aceea periculoasă în negru și am zis „te înving eu pe tine”, nu mi-e frică de tine și eu te înving! 

Și faptul că nu am reușit să o înving a fost ceva… Pentru că eu i-am dat lui Țucu tot timpul speranțe, așa am considerat eu atunci să îi ascund adevărul și să îi dau speranțe ca el să fie pozitiv, pentru că pozitivismul în gândire te ajută foarte mult și într-o boală fizică. Și tot timpul i-am zis că o rezolvăm… Nu mai eu știu ce era în spatele acestei chestii și am ținut-o așa până în ultimul moment. Și m-a învins asta pe mine (moartea n.r), m-a învins. El știa diagnosticul, dar i-am zis că putem învinge diagnosticul, că se poate, eu știam că nu se poate.”, povestea actrița în urmă cu ceva timp în podcastul „Fain și Simplu” cu Mihai Morar.

Surso foto: social media